Workshops | Yin en Restorative - Magic Touch

Workshops

Yin en Restorative - Magic Touch

€ 899,00
09 april 2021 18:30 - 21:30 UUR
Inschrijven
Yin en Restorative - Ma...
€ 899,00
09 april 2021 18:30 - 21:30 UUR
Inschrijven
Aemke H...
les wordt gegeven doorAemke Heijnen
09 april 2021 18:30 - 21:30 UUR
€ 899,00
Inschrijven

Introductie Yin en Restorative yoga


Deze Yin Specialisatie is gebaseerd op de leer van Paul Grilley en de Restorative yoga op de leer van Judith Hanson Lasater. Deze training is een praktisch en diepgaand programma om je Yin yoga beoefening te verdiepen, geeft je handvatten om je kennis van anatomie en energetische lichaam te verdiepen en direct in te zetten om zo creatieve en veilige Yin yoga lessen te geven met aspecten van Restorative yoga. We combineren onze yin met restorative yoga om onze houdingen toe te passen voor mensen met met blessures en bijzondere lichamelijke aandoeningen.

Beheers de praktische toepasbaarheid van (energetische) anatomie om de Yin yoga beoefening te personaliseren, verbreed je begrip van Yin yoga (fysiek, energetisch en emotioneel), ontwikkel je eigen stijl en zelfvertrouwen, en leer hoe je jouw liefde voor Yin yoga met anderen deelt! Aan het einde van dit programma kun je op een veilige, persoonsgerichte en inspirerende manier Yin yoga beoefenen, aanpassen en doceren met elementen van Restorative yoga.

Vanaf dag één zullen Aemke en Nienke je begeleiden om je eigen yoga beoefening te verdiepen en moedigt jouw vaardigheden aan om een zelfverzekerde en creatieve yogaleraar te worden. Een inspiratiebron worden, begint bij je eigen persoonlijke yogabeoefening, zowel op als buiten de mat. Yoga is niet alleen fysiek, maar een uiting van je hart, geest en ziel. Wees voorbereid op het ontdekken van je mentale en fysieke patronen tijdens deze module.

Voor wie?

Je hebt al een basisopleiding (Hatha/Vinyasa/Ashtanga) yoga 200 uur behaald en geeft al yogales. Tijdens de opleiding wordt je opgeleid om aan studenten een veilige, professionele en Insprirende Yin yogales te geven. 

De kennis van het menselijk lichaam, de bedoelde functies van de asana’s en de aanpassingen bij elke student te kunnen inzetten zijn onze basis. Daarnaast leer je authentiek te zijn op de yogamat als docent. Wat neem je mee?  Wie ben jij? Waar ligt jouw kracht en tegelijkertijd kwetsbaarheid als docent? Het gebruik van de ruimte, stem en je persoonlijkheid maken jouw yogales tot een warme veilige plek waar je studenten terug blijven komen.

Programma


Basistechnieken Yin yoga:  je leert de diverse onderdelen van Yin te begrijpen en mee te werken.
Asanatechniek Yin en Restorative: je gaat asana’s uitwerken en leren hoe je studenten effectief kunt helpen meer uit hun practice te halen. Je leert hoe je houdingen kunt aanpassen voor verschillende niveaus van je studenten en hoe je omgaat met blessures.
Persoonlijke practice en doorvoelen; je zal veel op de mat zijn. Hierdoor ga je leren om je eigen lichaam en ervaringen vanuit een diepe verbinding met jezelf les te geven.
Yin sequencing: je leert hoe je een yogales veilig en intelligent opbouwt waarin ruimte is voor jouw eigen creativiteit voor inspirerende yogalessen.
Teaching skills: je stem, je lichaam, jouw energie. hoe kies je de intentie van jouw les?
Magic Touch: hoe raak je jouw studenten aan en waarom doen we dat, wat zie je en kun je reflecteren naar jezelf?

Data


9, 10 en 11 april
23, 24 en 25 april
14, 15 en 16 mei
28. 29 en 30 mei

Tijden

Vrijdag 18.30 - 21.30 uur
Zaterdag/Zondag 10.00 - 18.00 uur (incl. 1 uur lunchpauze)

Prijs training

De prijs van deze module bedraag totaal incl. 21% BTW € 899 (€ 742,98,- excl. 21% BTW). Via de link aanmelden meld je je meteen aan voor de module en ben je verzekerd van een plekje. Lees goed de Algemene voorwaarden door bij de betaling. Deze vindt je hieronder:

Algemene voorwaarden
Aanvullende voorwaarden
 

Zelfstudie en toelatingseisen

  • 2 verplichte boeken (apart aan te schaffen)
  • 1 praktijkexamen.
  • Basisopleiding 200 uur yogadocent (Hatha, Vinyasa of Ashtang of vergelijkbaar)
  • De opleiding zal in het Nederlands zijn.
  • Een open houding om 4 maanden een mooi en intens proces met jezelf een anderen aan te gaan.

+
Love for Yoga
X
Installeer de APP op uw toestel voor meer functies
Install this app on your iPhone: tap share and then Add to homescreen
Offline