fbpx
Waarom love for yoga? - Love for Yoga
269
page-template-default,page,page-id-269,bridge-core-2.0.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default
 

Waarom Love for Yoga?

In onze mooie en sfeervolle yogaschool vindt je 3 mooie en ruime yogazalen geschikt voor yoga en meditatie. Love for Yoga biedt 7 dagen per week yoga- en meditatielessen aan. Dit onder begeleiding van professionele yogadocenten, ademcoaches en lifestyle coaches. Naast alle reguliere yogalessen bieden wij ook diverse workshops en cursussen aan. Over gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en verdieping van je persoonlijke yogapractice.

 

Bij binnenkomst begeef je je meteen in onze chillruimte waar je een goed boek met een heerlijk kopje thee kunt drinken. Het is tevens een mooie plek voor verbinding met anderen en jezelf. Een plek om je thuis te voelen.

 

Naast yoga bieden wij ook de mogelijkheid om voor ademcoaching, persoonlijke coaching en heerlijke massages. Van de mat af ook de innerlijke- en uiterlijke mens te voeden en te verzorgen.

Handdoeken
Yoga zaal
Rust ruimte
Massage