fbpx
Yoga - Love for Yoga
134
page-template-default,page,page-id-134,page-parent,bridge-core-2.0.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default
 

Yoga

Love for Yoga

BOEK NU EEN PROEFLES YOGA!

Placeholder

BEGIN NU GOED MET ONZE BEGINNERSCURSUS!

Placeholder

ONZE SCHOOL

 

Voel je thuis in onze mooie yogaschool. wij bieden yogalessen aan 7 dagen per week, gegeven door een team van ervaren docenten in 3 verschillende grote yogazalen. Love for Yoga is ook een yogaschool waar je diverse workshops en een ademsessie kunt ondergaan. Het is een plek voor verbinding, met jezelf en met de community, een plek waar jij jezelf kunt zijn. Een plek waar jij de liefde voor yoga en jezelf kunt beoefenen.

 

De yogazalen voelen als thuiskomen. De zalen ademen een rustgevende en ontspannen sfeer uit. In onze chilllounge ben je welkom om te ontspannen met een warm glas yogi-tea. Voel je thuis.

 

Onze lessen zijn voor alle niveaus, iedereen is welkom. Je kunt kiezen uit diverse lessen per week, waaronder actieve en rustige yogalessen. Ook kun je bij ons terecht voor ademcoaching, massages, voetreflexologie en diverse workshops.

We hopen je snel te mogen ontmoeten in onze school!