fbpx
Beginnerscursus - Love for Yoga
182
page-template-default,page,page-id-182,page-child,parent-pageid-134,bridge-core-2.0.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default
 

Beginnerscursus (incl. 1 maand yoga)

 

Heb je ook wel eens een yogales gevolgd en maar wat deed en niet precies wist wat nu de bedoeling was? Dat horen wij vaak. Aemke heeft deze cursus opgezet voor wie willen beginnen met yoga en meditatie maar niet weten hoe en waar.

 

Deze cursus is de perfecte manier om met yoga te beginnen. We gaan in deze cursus onderwerpen behandelen zoals meditatie, energie, adem en de verschillende vormen van yoga. Tijdens de cursus leer je de basisprincipes van yoga en raak je vertrouwd met onze yogadocenten. We gaan tevens elke week een fysieke workout doen. In deze cursus is 1 maand onbeperkt yoga inbegrepen. Na deze cursus kun je 1 maand diverse yogavormen uitproberen. Je kunt via ons reserveersysteem jouw eigen lessen reserveren.

Na deze cursus ben je in staat om een yogales te kunnen volgen en begrijpen. Het is mijn doel om jou zo te motiveren dat je na deze cursus verder wilt gaan met yoga en op een manier die bij jou past en jij leuk vindt.

 

Minimaal 4 deelnemers bij start cursus.

Investering cursus

 € 93,- (incl. 1 maand onbeperkt yogalessen)

Investering leden LfY

€ 40,- (alleen 4 avonden workshop)

Data

20 januari
27 januari
3 februari
11 februari

Tijd

19.45 – 21.00 uur

 

Je dient je voor deze cursus aan te melden door eerst een account aan te maken.

Daarna is de betaling via Ideal. Als de betaling is gedaan ben je geregistreerd.

Je ontvangt vóór de cursus nog een email.