fbpx
Inloggen en registreren leden - Love for Yoga - Informatie over jouw eerste bezoek
1275
page-template-default,page,page-id-1275,page-child,parent-pageid-134,bridge-core-2.0.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default
 

Inloggen en registreren lid

Nieuw en geen account?

Als je nog geen account hebt aangemaakt, dan dien je je eerst te registreren via deze link. Je ontvangt daarvan vanzelf een email ter bevestiging. Zet ons mailadres in je lijst met veilige adressen zodat er geen berichten in je SPAM of ongewenste email terecht komt.

 

Abonnement kopen?

Als je een account hebt aangemaakt kun je via deze link (reserveerportaal) inloggen. Als je bent ingelogd kun je via het menu in het reserveerportaal onder de optie tarieven een losse les of een abonnementsvorm kiezen.

 

Reserveren of annuleren?

Reserveer je matje online via ons reserveerportaal 2 uur voor aanvang! Wij reserveren jouw matje echt, dus mocht je toch niet kunnen, kun je de inschrijving weer annuleren  (uiterlijk uur van te voren). Dan geven wij iemand anders de gelegenheid om mee te doen. Als je binnen 2 uur voor aanvang annuleert of niet komt opdagen is dat een Late Cancel. De desbetreffende les wordt dan afgeboekt van je rittenkaart. Lees meer in onze Algemene Voorwaarden.

Zorg ervoor dat je in ieder geval 10 minuten van tevoren binnen bent, zodat we de les op tijd kunnen beginnen.

 

Hoe werkt de wachtlijst?

Wanneer een les vol zit verschijnt de button +wachtlijst. Wanneer er een plekje vrijkomt krijgt de eerste van de wachtlijst een email met een link welke 15 min. geldig is. Als je hierop klikt bent je aangemeld. Onder “mijn gegevens” kun je zien welke lessen je allemaal hebt gereserveerd.

 

Privacy en persoonsgegevens

Love for Yoga bewaart alleen persoonsgegevens die nodig zijn om een account aan te maken in het reserveringssysteem Control+. Dit zijn: naam, adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres. In het geval van leden waarvan de betaling per automatisch incasso gaat bewaart Control+ de bankgegevens. Je kunt er zelf voor kiezen om meer informatie in je account op te nemen.

De bewaarde gegevens worden in geen enkel geval gedeeld met derde partijen.

Yogaschool Love for Yoga

 

Markerkant 13 03I
1314 AL Almere

 

love@loveforyoga.nl

 

Telefoon : +31 (0)36 202 7006

Whatsapp : +31 (0)6 19 71 69 22